Zo komt uw maatkleding tot stand

Samen met u kunnen wij de perfecte maatkleding samenstellen. Of het nou is voor een sollicitatie, een feest, je eigen bruiloft of gewoon voor dagelijks gebruik, bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met maatwerk. Zelf kun je je eigen pasvorm, materialen, voering en knopen kiezen. Hierdoor is jouw maatkleding uniek!

Stap 1: Het maken van een afspraak

Een goed keuzeproces voor op maat gemaakte (trouw)kostuums, overhemden, shirts en jeans begint bij het stellen van een aantal vragen. Wat zoekt u, op welke locatie trouwen jullie, wilt u het kostuum voor meer gelegenheden gebruiken, welke kleurtinten hebben uw voorkeur? Kortom: wat zijn uw persoonlijke wensen en smaken voor het maatwerk? De bestelling van maatkleding vraagt wat tijd, daarom adviseren wij altijd om op tijd een afspraak bij ons te maken. Voor een trouwkostuum adviseren wij 8 weken voorafgaand van de bruiloft. Zo weet u zeker dat het trouwkostuum op tijd binnen is. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon bij ons binnen te lopen.

Maak hier een afspraak

Stap 2: Wensen en ons advies

Wij geven uitgebreid advies en uitleg over maatkleding, de diverse stoffen en mogelijkheden. Door onze ervaring kunnen wij al uw vragen deskundig beantwoorden. Ook geven wij, als u nog geen goed beeld heeft van de maatkleding, advies krijgen over de kleurencombinaties, het model en de huidige trends. De stoffen kunnen wij u aan de hand van stofstalen laten zien.

U kunt uw (trouw)kostuum, overhemd, shirt en jeans helemaal zelf samenstellen. Denk hierbij aan de binnenvoering van het colbert, de kleur stof / jeans, de knopen en eventueel een persoonlijk borduursel in het colbert. Vind u dit lastig? Wij kunnen u zeker voorbeelden laten zien aan de hand van onze fotogalerij.

Stap 3: Het opnemen van uw maten

Als we het model van uw (trouw)kostuum, overhemd, shirt of jeans hebben samengesteld, gaan we over naar de volgende stap: maten opnemen. Bij het opmeten van de maten kijken we naar een aantal punten. Zelf kunt u uw voorkeur geven aan hoe het kledingstuk moet vallen. Wilt u bijvoorbeeld juist een getailleerd kostuum of juist een kostuum dat iets ruimer valt? Alles op maat is mogelijk. Wilt u in de toekomst nog een item op maat laten maken, wij zetten uw gegevens in ons klantenbestand. Op deze manier kunnen we u de volgende keer gemakkelijk van dienst zijn.

Stap 4: Passen en leveren van uw maatkleding

Wanneer we de voorgaande stappen hebben doorlopen, dan is het tijd om uw maatkleding te bestellen. De levertijd van onze maatkostuums en maatjeans is ongeveer vijf weken. Overhemden kunnen we leveren binnen twee weken. Zoals we bij stap 1 al aangaven, is het bij een trouwkostuum belangrijk om op tijd een afspraak te maken. Dit in verband met de voorbereiding en eventuele aanpassingen.

Zodra uw maatkleding bij ons is binnengekomen, nemen wij contact met u op om een doorpassessie in te plannen. Tijdens de doorpassessie past u uw maatkleding. Is alles in orde? Dan bent u klaar om uw (trouw)kostuum, overhemd, shirt of jeans de dragen!

Ons streven is om u volledig te ontzorgen. Op deze manier is kleding aanmeten en uitzoeken een feestje!

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op