De kracht van maatwerk

Eens in je leven schaf je een kostuum aan. Of het nou is voor een sollicitatie, een nieuwe baan, een feest of je eigen bruiloft, bij ons kun je terecht voor een op maat gemaakt kostuum. Een maatpak wordt aangemeten op jouw postuur en voorkeuren. Je kiest eigen pasvorm, materialen, voering en knopen. Hierdoor is jouw maatpak uniek!

Bij Schirm adviseren we je graag over de samenstelling van jouw unieke maatpak. We doen dit graag op een rustig moment, zodat we alle tijd hebben om je een passend advies te geven. De levertijd van je maatkostuum is ongeveer 5 weken. Maak een afspraak en bespreek met ons de mogelijkheden

Wanneer u kleding op maat laat maken bij Schirm Herenmode kunt u rekenen op perfecte kwaliteit en service.

Meer dan 200 jaar ervaring

Net als onze vorige generaties is maatwerk het product dat bij ons past. Dat doen wij al meer dan 200 jaar!

Ruime keuze

Keuze uit 500 actuele stoffen van erkende Italiaanse wevers. In onze trouwbranche is er speciaal voor de bruidegom een ruime sortering aan stoffen. In onze galerij kunt u voorbeelden zien van onze trouwkostuums.

Maatkostuums v.a. €600.- | Maatjeans v.a. €289.-

Maatkostuums kunt u vanaf 600 euro samenstellen. Compleet nieuw zijn onze maatjeans van Candiani. Made in Italy! Dit familiebedrijf maakt sinds 1938 de mooiste denim speciaal naar uw wens gemaakt! De levertijd van onze maatkostuums en maatjeans zijn 5 weken.

Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

Vanaf het moment dat u binnenkomt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Ons doel is om u volledig te ontzorgen!

Bekijk wie je al voorgingen
Maak een afspraak